Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

07dec 14

Två versioner till av Age of Ultron trailern

För 1,5 månad sedan släpptes en första trailer för Avengers: Age of Ultron. Sedan dess har den släppts i ytterligare två versioner. Den första är den versionen som faktiskt visades på tv under Agents of S.H.I.E.L.D tidigare, som börjar med festligheter i Stark Tower där alla Avengers får ett försök att lyfta Thors hammare.

Sedan har Samsung släppt en egen trailer som innehåller en del nya klipp, bland annat på den mystiska tredje kvinnan förutom Black Widow och Maria Hill, och det visar sig vara den sydkoreanska skådespelerskan Kim Soo-hyun, även känd som Claudia Kim. Vem hon spelar är däremot fortfarande lite av ett dunkel.

07dec 14

Benedict Cumberbatch är Doctor Strange

Marvel har äntligen presenterat vem som kommer att spela huvudrollen i Doctor Strange, och som de flesta spekulerat i är det Benedict Cumberbatch som fått rollen. Benedict Cumberbatch är tidigare känd från bland annat BBC serie Sherlock och Star Trek Into Darkness, och även som rösten till draken Smaug.

Doctor Stephen Strange är en briljant och arrogant neurokirurg som efter en våldsam bilolycka förlorar finmotoriken i sina händer, och i jaken på botemedel så kommer han i kontakt med magi och alternativa dimensioner. Stephen Strange var även ett av exemplen på mål som identifierats av projekt Insight i Captain America: The Winter Soldier.

Doctor Strange har biopremiär i November 2016.