Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

18jan 15

Ytterligare trailer för Avengers: Age of Ultron

Vi har redan sett en teaser som kom i tre versioner, och nu har det kommit en första riktig trailer. Bortsett från att den är kortare än alla tidigare teasers...

Biopremiär i Sverige den 22 April.

18jan 15

Daredevil till Netflix den 10 April

Som ni förhoppningsvis vet så kommer det fyra serier med Marvelkaraktärer till Netflix, och först ut av dem är Daredevil. Nu har de släppt följande animerade Poster, som dessutom avslöjar att alla 13 avsnitten av Daredevil kommer på Netflix den 10 April. Och för de som funderar: Ja, serien ingår i Marvels filmuniversum precis som Agents of S.H.I.E.L.D, men precis som i S.H.I.E.L.D så förvänta dig inget mer än flyktiga referenser till de övriga filmerna.

17jan 15

Teaser för Ant-Man

Fas 2 av Marvels filmuniversum avslutas med Ant-Man i Juli, och nu har det kommit en första teaser. Och direkt märker man att det är svårt att komma några månader efter Avengers: Age of Ultron, för hela trailern känns bara som en axelryckning.

03jan 15

Är du redo för Supertorsdagar på Kanal 11?

Torsdagar på Kanal 11 kommer under våren att vara riktiga supertorsdagar, med den andra säsongen av Agents of S.H.I.E.L.D klockan 20, den nya arrow-spinoffen The Flash klockan 21 samt den tredje säsongen av Arrow klockan 22. Tre timmar med bara superhjältar, så det är bara att lägga barnen i tid, poppa lite popcorn och förbereda sig för en helkväll i tv-soffan.