Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

18sep 12

Recension: Attack the Block

Yo! Jag å polarna var ute och hängde en kväll, typ. Snacka lite skit, typ. Bara va, liksom. Då kom det, typ, en tjej eller nått, typ, och Moses sa, typ, haka med. Innan man kunde ana, typ, så börja han råna bruden, typ, plocka fram,typ, en kniv också typ. Då, typ, just när han höll på å råna 'na krashar'e nått i en bil bredvid, typ. Stor jävla smäll å bilen blev ba skrot, typ.

Bruden drog, så Moses, typ, han börja kolla in bilen, typ, kan ju finnas något, typ, dyrt eller så. Helt plötsligt, typ, hoppa något på han, typ, och rev han i ansiktet, typ, innan det stack iväg. Såg ut som husalven Dobby eller nått, helt hysteriskt. Så vi jaga efter det, typ, tills vi hittat i ett, typ, uthus eller nått, och Moses blev tokförbannad och storma in med ett basebollträ, typ, och slog ihjäl det, typ. Vet du vad det var? En djälva utomjording! Ful som stryk.

Med andra ord, utomjordingarna anfaller. Igen. Inte Moskva. Inte Los Angeles. Inte New York. Inte Skövde. Nej, den här gången anfaller de södra London, där de stöter på hårt motstånd av den lokala milisen. I form av ett tonårsgäng. Låter tokigt, och det är det också. Inte tokigt roligt, tokigt dåligt eller tokigt bra, bara tokigt. Tokigt underhållande faktiskt.

Betyget blir: Väl godkänd.