Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

27okt 12

Arnold gör ny Conan-film

Nu är det klart att Arnold Schwarzenegger kommer att reprisera sin roll som Conan. Filmen kommer att vara en uppföljare till Conan Barbaren från 1982, som slutade med Conan som kung över ett stort rike. Däremot kommer man att ignorera Conan Förgöraren från 1984, och förra årets Conan-reboot med Jason Momoa.

The Legend of Conan som filmen heter, kommer att handla om en gammal Conan som känner att livet börjar komma till en ände, och vill avsluta sina dagar med ett stort slag. Premiären är planerad till sommaren 2014.

The Governator återvänder dock till filmduken redan i Januari med The Last Stand, där en lokal sheriff och hans oerfarna vice-sheriffer är allt som i vägen för en drogkartell på väg till friheten i Mexiko.