Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

10nov 12

En första bild från All You Need is Kill

Ja, det där är Tom Cruise som springer från ett eldklot iförd vad som bara kan beskrivas som en mech-liknande rustning.

All You Need is Kill är baserat på en japansk novell av Hiroshi Sakaruzaka, och utspelar sig i en nära framtid där jorden blivit invaderat av utomjordiska insekter kallat Mimics. Regisserar gör Doug Liman som även regisserat bland annat The Bourne Identity.

Tom Cruise spelar en odekorerad och underutrustad soldat som blir skickad på ett självmordsuppdrag mot fienden som slutar med att han omkommer. Igen och igen. Närkontakten med utomjordingarna har nämligen placerat honom i en oändlig loop som tvingar honom att uppleva samma dag om och om igen, men varje dag blir han lite bättre och skickligare.

Måndag hela veckan, fast som invasion från yttre rymden, har inte premiär fören våren 2014. Innan dess kan man se Tom Cruise mot utomjordingar i Oblivion med svensk biopremiär den 12 April.