Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

20nov 12

Recension: Seeking a Friend for the End of the World

En asteroid är på väg mot jorden, men ett skepp med astronauter är på väg att oskadliggöra den. Då inträffar det otänkbara, uppdraget misslyckas och om bara 3 veckor kommer jorden att gå under. Till råga på allt så drar frun bara sådär utan förvarning, mitt på vägen. Öppnar dörren och springer sin väg.

Så vad skulle hända om man visste att världen skulle gå under om tre veckor. Svaret enligt den här filmen är sex, droger och orgier. ”Du behöver inte prova Heroin om du inte vill” är en rätt typisk replik. Men din latinamerikanska städerska hon fortsätter att komma och städa ditt hem, så du behöver inte oroa dig.

Sedan kommer det lite upplopp, som bränner ner hela hus och kvarter. I alla fall hotar att bränna ner hus och kvarter. Men det är inne i stan, ute på landet har du en vice-sheriff som fortsätter att göra sitt jobb på tok för bra istället. Fast turen i finkan blir kortvarig, så du kan fortsätta din resa och på vägen träffa på ännu mer orgier.

Dodge är dock inte intresserad att delta i något av detta, han är bara deprimerad och vill träffa sin ungdomskärlek igen, speciellt nu när hon nyss har skilt sig och vill träffas igen.

Betyget blir: Knappt godkänt.