Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

01dec 12

Ung och gammal möts i X-Men: Days of Future Past

Bryan Singer, som regisserar uppföljaren till X-Men: First Class, offentliggjorde via sitt twitterflöde att James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence och Nicholas Hoult även kommer att delta i uppföljaren X-Men: Days for Future Past. De kommer dessutom att få sällskap av ingen mindre än Ian McKellan och Patrick Stewart som repriserar sina roller från de tre första X-Men.

Days of Future Past är en klassisk historia från 1981, som delvis utspelar sig i en alternativ framtid där USA patrulleras av gigantiska robotar kallade Sentinel och de få överlevande mutanterna samlas i koncentrationsläger. För att förhindra framtiden från att bli verklighet så tvingas X-Men i nutiden stoppa en avgörande händelse.

Som grädde på moset berättar Hollywood Reporter att Hugh Jackman är i samtal om att reprisera sin roll som Wolverine. Han har nyss avslutat inspelningen av The Wolverine som är en uppföljare till X-Men Origins: Wolverine.