Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

05jan 13

Kommande biopremiärer under 2013 – del 2

Biopremiärer fram till mitten på April finns i bioåret 2013 - del 1.

Den 26 April är det dags för den tredje filmen om Iron Man, och på sätt och vis även den första uppföljaren på Avengers. Trailer.

Den 10 Maj är det Evil Deads tur. En remake, eller ”uppdatering” som filmbolaget vill kalla det, av Sam Raimis klassiker från 1981. Regi av Fede Alvarez som även står bakom kortfilmen Ataque de pánico!, och Sam Raimi och Bruce Campbell bland producenterna.

Samma dag, den 10 Maj, är det även dags att återse gigantiska dinosaurier på bioduken då Jurassic Park får nypremiär på bio lagom till 20-årsjubileet. Och nu även i 3D.

Veckan efter, den 17 Maj, är det återigen dags att bege sig dit ingen man varit förut, nämligen Star Trek Into Darkness. Poster, trailer 1, trailer 2.

Den 7 Juni kraschar Will Smith och sonen Jaden Smith på jorden 1000 år efter att den övergavs i After Earth. Trailer.

Den 26 Juni är det dags för Man of Steel att återigen undkomma Kryptons förstörelse och kraschlanda på Kevin Costners farm. Teaserposter, trailer.

Samma dag, den 26 Juni, är det återigen dags för zombies att ta över världen. Om inte Bradd Pitt kan stoppa World War Z förstås. Trailer

Den 17 Juli blir jorden återigen invaderad, men inte från yttre rymden utan via en portal på stilla havets botten, i Pacific Rim. För att stoppa invasionen av 30 meter höga monster bygger man lika höga robotar. Trailer.

Den 26 Juli är det återigen dags för Hugh Jackman att fälla ut klorna i The Wolverine. Den här gången åker han till Japan och hamnar i bekymmer. Såklart.

Den avslutande delen av bioåret kan du läsa här