Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

10jan 13

Robot-apokalypsen har blivit uppskjuten

Hollywood Reporter kommer med dåliga nyheter, Steven Spielbergs Robopocalypse som skulle haft premiär 2014 har blivit uppskjuten på obestämd tid. Baserat på en bok av Daniel H. Wilson och med Anne Hathaway och Chris Hemsworth i huvudrollerna.

Enligt Speilbergs talesman så är anledningen till försening att ge tid för en omskrivning av manuset eftersom det nuvarande manuset döms för dyrt att producera.

I Oktober förra året så berättade Steven Spielberg för 60 Minutes att han kan regissera actionfilmer i sömnen nu för tiden och att det inte längre intresserar honom, så vad den här förseningen betyder för filmens vara eller inte vara är idagsläget oklart.

Något annat som är oklart är vad Steven Spielberg ska sysselsätta sig med, även om det alltid finns de som drömmer om en tid för länge sedan i den där galaxen långt långt borta.