Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

02feb 13

1952 är nu Tomorrowland

Det mystiska projektet 1952 med manus av Damon Lindelof och regi av Brad Bird har nu fått den officiella titeln Tomorrowland, och det är klart att George Clooney kommer att spela huvudrollen. Den kommer även att ha biopremiär i USA den 19 December 2014.

Det finns än så länge inga uppgifter om vad den ska handla om, mer än följande tweet

Där finns en bok som handlar om föregångaren till NASA, några bilder på Walt Disney med mera. Ain't it Cool News har forskat fram att serietidningen under alla foton är det nummer av Amazing Stories som först introducerade Buck Rogers.

Redan innan namnbytet var det en del spekulationer om att det kunde vara vara en historia om tillkomsten av Disneyland, som först offentliggjordes 1952 och invigdes 1955. Det faktum att den nya titeln även är en del av den ursprungliga Disneyland, gör den teorin ännu trovärdigare.