Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

24jun 13

World War Z är Brad Pitts största öppningshelg någonsin

World War Z, som tidigare kantades av så stora problem att hela sista akten fick skrivas om efter att filminspelningen egentligen skulle vara klar, spelade in hela 66 miljoner dollar under premiärhelgen. Det är den största öppningshelgen någonsin för en film med Bradd Pitt i rollistan.

Det räckte dock bara till en andraplats på biotoppen i USA, efter Monsters University som spelade in hela 82 miljoner dollar. På tredje plats tappade Man of Steel ovanligt mycket, och spelade bara in 41 miljoner dollar.

Tidigare fanns planer på att göra World War Z till en triologi, men de skrotades när filmen fick problem under hösten, men redan har filmbolagschefer börjat prata om att plocka fram planerna ur papperskorgen igen.