Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

10jul 13

James Cameron ska äntligen filmatisera Battle Angel

Ett drömprojekt som det känns lika mystiskt som Duke Nukem Forever är James Camerons filmatisering av mangaserien Battle Angel Alita. Den handlar om en cyborg som upptäcks på en soptipp, och som bara kan komma ihåg fragment av sitt tidigare liv. Det hindrar dock inte vederbörande från att bli både brottsbekämpare och en kändis inom extremsport.

Likt Duke Nukem Forever får vi dock vänta ett tag. Ett bra tag. Först ska nämligen Avatar 2 och 3 bli till, men redan 2017 har han tänkt börja produktionen. Så, en rimlig biopremiär skulle vara någon gång runt 2019 eller 2020.

Dock får vi hoppas att slutresultatet är mer lyckat än Duke Nukem Forever, som inte fick några vidare recensioner när det väl dök upp i butikerna efter sådär 12 års utveckling.