Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

21jul 13

Comic-Con: Man of Steel, Batman, Flash och Justice League

Det är nu klart att det blir en Man of Steel 2, vilket inte är så konstigt eftersom filmen just nu är nummer 3 på biotoppen för hela 2013. David Goyer och Zack Snyder ska återigen stå för manus och regi, och framför kameran återkommer Henry Cavill, Amy Adams, Laurence Fishburne och Diane Lane.

Jo, en sak till: Batman ska också vara med i filmen. Japp, vi kommer att få en film med både stålmannen och läderlappen på samma gång, redan sommaren 2015. Vem som ska spela Batman är inte klart, Christian Bale har tidigare sagt att han inte ser någon möjlighet att ta på sig dräkten ytterligare en gång.

Som om inte det vore nog, så kommer vi även att få en film om The Flash under 2016 och sedan en första film om Justice League 2017.