Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

10aug 13

Mer detaljer om tv serien Flash

För drygt 1,5 vecka sedan kom nyheten att Flash får egen tv serie som en spinoff från Arrow. Sedan dess har det sakta trillat ut en och annan detalj om den kommande serien, så det är dags att göra en liten summering av det vi vet.

Barry Allen, som senare blir Blixten, kommer att vara med i avsnitt 8, 9 och 20 av den andra säsongen, varav avsnitt 20 även kommer att agera som pilotavsnitt till den kommande tv-serien. När vi först möter honom är han en vanlig kriminaltekniker, och både han och hans förvandling till Blixten kommer att vara förankrad i verkligheten så mycket som möjligt.

Introduktionen av blixten är även första gången som Arrow introducerar någon med superkrafter. Sättet de planerar att ge honom superkrafter är genom en extraordinär händelse, och en stor del kommer att handla kring hur Barry hanterar sina nyfunna krafter. Oliver och Barry kommer även att interagera med varandra vid ett flertal tillfällen.

Slutligen är ju frågan hur man rent visuellt har tänkt sig visa upp blixtens hastighet utan att knäcka budgeten för specialeffekter? Genom att göra det annorlunda såklart, och inte bara låta honom sudda omkring. Vad som riktigt menas med det får vi nog vänta till nästa vår innan vi vet.

Arrow är tillbaka på Kanal 5 den 27 Augusti klockan 20:00 med slutet av säsong 1.