Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

25aug 13

Rykten om Lex Luthor

Efter nyheten att Ben Affleck ska spela Batman i Man of Steel 2, så är det dags för även Lex Luthor att få ett ansikte. Vems ansikte då? Ja, rykten har exploderat under helgen om att Bryan Cranston, från Breaking Bad, skulle ha fått rollen.

Det är bara ett problem, det finns inga källor. Och de som anger en källa pekar på CosmicBookNews.com, som inte ens bryr sig om att stoppa in ett ”flera källor bekräftar för” som är vanligt. Istället påstås att det inte kommer att offentliggöras förrän efter det sista avsnittet av Breaking Bad, vilket är om lite över en månad. Enda anledningen jag kan tänka mig att vänta tills dess, är att då har vi redan glömt bort denna påhittade nyhet.

Inte för att jag något emot honom som Lex Luthor, om det nu mot förmodan skulle visa sig att de faktiskt gissat rätt.

Och du, flera källor har bekräftat för SciFiFilm.se att Matt Damon är klar i rollen som Robin och Jennifer Lopez är klar i rollen som Catwoman. Spread the news!