Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

30sep 13

Marvel förbereder tv-serien Agent Carter

Ifall TV-serien Agents of S.H.I.E.L.D skulle bli en succé (och baserat på tittarsiffrorna för pilotavsnittet är det en möjlighet) så har Marvel redan nu vissa planer på att göra en tv-serie av Agent Carter, kortfilmen som kommer med Iron Man 3.

Agent Carter utspelar sig ett år efter Captain America och följer Steve Rogers flickvän, Agent Carter (spelad av Hayley Atwell), när hon bygger sin karriär som agent inom föregångaren till S.H.I.E.L.D. En kortfilm som för övrigt fick betyget Väl Godkänt tidigare.

Det är dock tidigt i utvecklingen, och det finns ingen kanal som visat intresse eller någon som kan tänkas arbeta med manus eller regi. Det är inte ens klart ifall Hayley Atwell kommer att delta, vilket gör att vi nog troligen får vänta till vintern 2015/2016 innan den kommer på tv.