Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

16okt 13

Handlingen till Tomorrowland avslöjad

Kommer ni ihåg Tomorrowland? Det mystiska projektet av Brad Bird och Damon Lindelof som innan namnbytet även var känd som 1952 och påstås bygga på en låda med saker som de skulle ha hittat i ett arkiv på Disneyland. En del har spekulerat i att det skulle kunna vara en film om tillkomsten av Disneyland, medan andra hoppats på en filmatisering av Buck Rogers.

I samband med att filminspelningen började tidigare i höst så avslöjades även handlingen. ”Förenade med ett gemensamt öde beger sig en smart och optimistisk tonåring full med vetenskaplig nyfikenhet tillsammans med ett tidigare underbarn ut på ett farofyllt uppdrag för att avslöja en plats någonstans i tid och rum, som i deras gemensamma medvetande är känt som Tomorrowland”.

Filmen med George Clooney, Hugh Laurie, Britt Robertson, Raffey Cassidy och Thomas Robinson i rollerna har premiär i December 2014.