Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

23okt 13

Ben Kingsley gör comeback som Mandarin?

Ben Kingsley, som spelar Mandarin i Iron Man 3, har avslöjat att han deltagit i ett hemligt Marvelprojekt under PR turnen för Ender's Game. Dock vägrar han berätta några detaljer om han kommer att spela Mandarin igen eller i vilket sammanhang inspelningarna skedde, mer än att det var tillsammans med flera av filmteamet från Iron Man 3.

Kommer det att vara en cameo i någon av de kommande filmerna i fas 2? Då mest troligt i Captain America: The Winter Soldier som just nu håller på med inspelningarna, eller kanske Guardians of the Galaxy även om det är mer otroligt.

Ett annat alternativ är en medverkan i Agents of S.H.I.E.L.D, som nyligen höll på med inspelningarna av avsnitt 9. Frågan är dock hur man lockar en väl respektera skådespelare, som spelar in mer filmer än man kan ana, att delta i en tv-serie. Men de lyckades ju få med Samuel L. Jackson på ett hörn, så vem vet.

Det sista alternativet är medverkan i en av kortfilmerna Marvel One-Shot, som alltid följer med med Blu-Ray utgåvan av Marvels filmer. Om så vore fallet skulle det vara filmen som följer med utgåvan av Thor: The Dark World som är den mest troliga kandidaten.