Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

03nov 13

Ben Kingsleys om sitt nya Marvelprojekt och Ender's Game

Förra veckan så råkade Ben Kingsley nämna att han nyligen deltagit i ett hemligt marvelprojekt, och nyligen fick han frågan i en intervju av Vanity Fair om rykten som säger att det skulle vara en kortfilm om ett möte mellan Trevor Slattery och Mandarin, något som han inte kunde bekräfta. Dock dementerade han det inte heller, vilket inte var helt oväntat. Dock bekräftade han att det är en kortfilm, och därmed mest troligt den som kommer följa med Thor: The Dark World.

Han går sedan vidare till Enders Game, och berättar att det tog två timmar för makeupartisterna att skapa hans ansiktstattuering, och att han under den tiden sitter stilla med slutna ögon. Att han använder den tiden för att gå igenom, i sitt huvud, dagens scener och förbereder sig för inspelningen. Han berättar även att det är en Maurier som skapat tatueringen utifrån manuset i filmen, och att den berättar samma historia som filmen.