Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

08nov 13

Star Wars har premiär 18 December 2015

Enligt ett meddelande på StarWars.com så kommer premiären av Star Wars Episode 7 att skjutas ett halvår, från våren till julen 2015. Vilket nog kan behövas eftersom de inte kommer att börja inspelningarna förän till våren nästa år.

En annan anledning är att Avengers: Age of Ultron kommer att ha biopremiär i Maj 2015 och Ant-Man som blev flyttad från hösten 2015 till i mitten på Juli. Som vi sett under sommaren i år så är det mördande konkurrens bland sommarens blockbusters nu för tiden, och då ha tre filmer från samma koncern som tävlar om tittarna är säkerligen minst en för mycket.

Andra filmer som kommer att ha premiär på försommaren 2015 är Jurassic World, Terminator 5, Batman vs Superman, Assassin's Creed. Så en minst sagt fullsatt sommar, och säkerligen minst en av dessa filmer kommer att floppa.

Samma dag har dock Warcraft premiär, men oddsen för att den kommer att flyttas åtminstonde en vecka eller två ger knappt pengarna tillbaka.