Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

19jan 14

Batman Vs Superman upskjuten till 2016

Uppföljaren till Man of Steel var en av många filmer som skulle ha premiär under sommaren 2015, men precis som Star Wars Episode VII så har den nu flyttat på sig för att undvika den mördande konkurrensen. Enligt Hollywood Reporter flyttar dock ända till 6 Maj 2016 från sin tidigare datum i Juli 2015.

Man skjuter även på början av filminspelningen till det andra kvartalet i år, från den tidigare tänkta produktionsstarten under vintern. Anledningen till förseningen är att ge mer tid till Chris Terrio att färdigställa omskrivningen av David Goyers manus.

Samma datum är det sedan tidigare bestämt att en än så länge icke-namngiven film inom Marvels filmuniversum kommer att ha premiär samma dag.