Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

22feb 14

De är Fantastiska Fyran

Filmbolaget Fox håller som bäst på att starta om filmserien om Fantastiska fyran lagom till 10-årsjubileet av den tidigare filmen, och enligt Hollywood Reporter har man nu äntligen funnit fyra lämpliga kandidater till huvudrollerna i form av Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan och Jamie Bell.

Filmen, i regi av Josh Trank, var egentligen tänkt börja med inspelningarna redan i höstas innan ändringar i manus försenade produktionen. Efter att ha gått igenom ett flertal revisioner av flera olika författare ska det nu äntligen finnas ett manus som både chefer vid filmbolaget och ansvariga för produktionen är nöjda med.

Michael B. Jordan, som ska spela Johnny Storm/Human Torch, har varit inblandad sedan länge eftersom han har en av huvudrollerna i regissören Josh Tranks tidigare film Chronicle. Även Kate Mara som Sue Storm/den osynliga flickan är känt sedan tidigare. Nyheterna är Bell som Ben Grimm/The Thing och Teller som Reed Richard/Mr Fantastic.

Anledningen att starta om filmserien så snart är att en av huvudrollsinnehavarna numer spelar Captain America, men kanske främst för den senaste filmen i serien inte var något vidare.