Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

26feb 14

Regissör sökes för Doctor Strange

Fas 3 av Marvels Filmuniversum består än så länge av bara en känd film, Ant-Man, och ytterligare tre datum under 2016 och 2017. Det är dock beställt manus till Thor 3, prat om att duon som regisserat Captain America: The Winter Soldier även ska regissera Captain America 3 och har länge ryktats om att Doctor Strange skulle bli film.

Enligt Hollywood Reporter ska arbetet på Doctor Strange gått så långt att man redan har haft eller kommer att ha möten med regissörerna Mark Andews (en av flera som skrivit och regisserat Pixarfilmen Modig), Nikolaj Arcel (skrivit och regisserat A Royal Affair som var Oskarsnominerad som bästa utländska film förra året), Dean Israelite (skaparen bakom Welcome to Yesterday) och Jonathan Levine som skapat Warm Bodies.

Man ska dock komma ihåg att det pratades tidigare om att Doctor Strange skulle vara en av filmerna i Fas 2, en filmplats som istället tillföll Guardians of the Galaxy. Om jag får spekulera så tror jag Marvel kommer att avvakta till efter premiären av Guardians of the Galaxy innan de fixerar alla de filmer som kommer att ingå i fas 3, men det kan inte uteslutas att titeln till någon eller båda filmerna 2015 kommer att presenteras under sommarens Comic-Con i San Diego.