Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

28feb 14

Star Wars: det kända, det ryktade och det mystiska

Det är mycket rykten i omlopp vad gäller Star Wars Episode 7, så då är det tur att Empire har gjort en aktuell sammanställning av allt som är bekräftat och vad som bara är rykten.

Saker som är bekräftade

Filmen kommer att ha premiär den 18 December 2015.

J.J. Abrams och Lawrence Kasdans justeringar av Michael Arndts manus är färdigt.

John Williams kommer att komponera all filmmusik, precis som för de tidigare 6 filmerna i serien.

Filminspelningarna kommer att ske vid Pinewood studios mellan Maj och September. En del saker inspelade vid Bad Robots lokaler i Los Angeles, där det finns en ljudstudio och möjlighet för motion capture. Den kommer även att undvika green screen i mesta möjliga mån.

Det är en ny historia, och inget som är baserat på det expanderade universumet. Ursprungligen var det baserat på en outline som George Lucas skapat, men det kan ha ändrats under arbetet med manuset. R2D2 är tillbaka. Faktum är att den är den enda karaktären som är bekräftad för Episode VII.

Saker som ryktas

Skådespelare som erkänner att de haft möten om filmen: Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Gary Oldman, Saoirse Ronan, Michael B. Jordan och Jason Flemyng.

Skådespelare som ryktas ha haft möten men inte erkänner något: Benedict Cumberbatch, Michael Fassbender, Hugo Weaving, Adam Driver, Chiwetel Ejiofor, Jack O'Connell, Sullivan Stapleton, Matt Smith, Jack Reynor och Jesse Plemons.

Vad ingen vet

Handlingen! Kommer vi att få se Luke, Leia och Han tillsammans igen? Kommer de att vara huvudpersoner eller bara biroller? Och vem kommer att agera skurk när det (förmodligen) inte finns några Sith kvar. För att inte tala om vilka planeter vi kommer att besöka.

Titeln! Den kan verkligen vara vad som helst, så varför inte använda följande titelgenerator. Och erkänn att en titel som Star Wars Epside VII: The Force Attacks skulle gör dig väldigt nyfiken.