Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

30mar 14

Uppdatering om Agent Carter

Som en del av marknadsföringen av Captain America: The Winter Soldier så har Collider intervjuat de båda manusförfattarna, och passade dessutom på att fråga hur det går med den tv-serien baserat på Agent Carter.

Så för att summera

  • ABC gillar verkligen manuset till piloten, men det i sig garanterar inte att det blir en tv-serie. Officiellt har de inte ens beställt inspelning av piloten än så länge.
  • Haley Atwell är tydligen fortfarande intresserad av att göra tv-serien.
  • Howard Stark skulle vara en återkommande karaktär, förutsatt att Dominic Cooper fortfarande är intresserad. Anledningen till att inte ha med Howard Stark i varje avsnitt är för att då skulle det bli Howard & Peggy show och inte fokuserat på bara Peggy Carter.
  • Serien skulle utspela sig 1946, typ mitt i kortfilmen Agent Carter. Anledningen är att de vill behålla henne i den tidigare världen där hon inte är respekterad.
  • Det skulle inte vara 22 avsnitt per säsong, utan bara 13 eller färre. Tanken är att varje säsong skulle bestå av ett fall, och om serien är en succé så skulle nästa säsong utspela sig 1947 med ett nytt fall och så vidare.