Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

28apr 14

Efter Batman vs Superman kommer Justice League

Med nyheten att den fortfarande inte namngivna Batman vs Superman utökas med Cyborg kan man undra om den inte snart borde kallas Justice League istället? Svaret är nej, Justice League kommer först efter Batman vs Superman och båda filmerna regisseras av Zack Snyder, enligt Wall Street Journal.

Man håller redan på och arbetar på manuset till Justice League och det finns inget planerat premiärdatum, men spekulerar i att den kan komma först 2018. Dock säger källor till Hollywood Reporter att båda filmerna ska spelas in parallellt och Justice League kan ha biopremiär redan under 2017.

Justice League består av förutom Batman, Superman, Wonder Woman och Cyborg även av Green Lantern, Aquaman och Flash vid omstarten av hela DC universumet som skedde 2011.