Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

06maj 14

TV-serien Gotham kommer till hösten

Gotham är så ovanligt som en Batman serie nästan helt utan Batman. Istället är det en ung James Gordon som är i centrum, spelad av Ben McKenzie. Men det betyder inte att Bruce Wayne (David Mazouz), Pingvinen (Robin Lord Taylor), Riddler (Cory Michael Smith), Catwoman (Camren Bicondova) eller Poision Ivy inte syns till.

Fastän tv-serien inte kommer på tv förrän till hösten har det redan dykt upp en trailer som lovar mycket snutar och gangsters. Och superhjältar/-skurkar innan de blev super.

Gotham är ännu ett tecken på en tydlig superhjälte-trend på tv för tillfället. Arrow har visats på Kanal 5, och förväntas få sällskap av Flash till hösten. Agents of S.H.I.E.L.D återkommer på Kanal 5 nästa vecka, och i sommar börjar inspelningarna av Daredevil som den första av fem serier producerade för Netflix. Dessutom spekuleras i att Agent Carter kan visas istället för repriser när Agents of S.H.I.E.L.D tar vinterpaus.