Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

10maj 14

Logo och beskrivning av Agent Carter

Efter gårdagens nyhet att tv-serien Agent Carter kommer till ABC till hösten/vintern har vi idag fått både seriens officiella logotyp och även seriens beskrivning.

”Agent Carter”, med Hayley Atwell från Captain America i huvudrollen, följer historien om Peggy Carter. Det är 1946 och freden har gett Peggy Carter ett hårt slag när hon får finna sig marginaliserad av männen som återvänder hem från kriget. Hon måste balansera mellan det administrativa arbetet för SSR (Strategic Scientific Reserve), utföra hemliga uppdrag åt Howard Stark och samtidigt hantera singellivet i USA efter att ha förlorat sitt livs kärlek, Steve Rogers. Inspirerat av Captain America, Captain America: The Winter Soldier och kortfilmen Agent Carter.

Hayley Atwell är för tillfället den enda rollen som är offentligt tillsatt. I mitten av Januari så sa Dominic Cooper till zap2it att han inte skulle tveka att ta chansen att få spela Howard Stark igen, så han är troligtvis en återkommande karaktär förutsatt att han inte är för upptagen med inspelningen av Warcraft. Även Bradley Whitford som spelade hennes chef, Agent Flynn, är med stor möjlighet tillgänglig för att reprisera rollen om han är intresserad.