Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

21maj 14

Batman v Superman: Dawn of Justice

Det fram till idag icke namngivna Batman vs Superman, och tillika uppföljare till förra årets Man of Steel har äntligen fått en titel: Batman v Superman: Dawn of Justice. Och inte nog med det, filminspelningen har redan börjat i området kring Detroit för att sedan flytta vidare till inspelningsplatser i bland annat Afrika och södra stilla havet.

Man har även släppt följande logga som bygger vidare på den animering som visades upp första gången i förra årets comic-con i San Diego.

Henry Cavill, Amy Adams, Laurence Fishburne och Diane Lane från Man of Steel får sällskap av Ben Affleck som Batman, Gal Gadot som Diana Prince/Wonder Woman, Jesse Eisenberg som Lex Luthor, Jeremy Irons som Alfred och Holly Hunter i en roll speciellt skapad för filmen.