Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

31maj 14

Adam McKay tar över Ant-Man

Förra helgen kom nyheten att Edgar Wright lämnar Ant-Man på grund av kreativa skillnader mellan han och Marvel, och nu rapporterar Ain't It Cool News (och bekräftas av källor till Hollywood Reporter) att Adam McKay är i slutförhandlingar om att överta regin.

Adam McKay är mest känd för de två Anchorman filmerna, där han arbetade med filmens huvudperson Paul Rudd, och Talladega Nighs: Balladen om Ricky Bobby. Filmen kommer fortfarande att ha premiär i Juli 2016.

Det har även kommit detaljer om sprickan mellan Edgar Wright och Marvel. Enligt uppgifter ska det handla om hur stora kopplingar filmen ska ha till det övriga filmuniversumet, och efter att Marvel hyrt in externa manusförfattare så ska Edgar Wright ha avslutat samarbetet.