Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

02jun 14

Ny Stargate blir först i en triologi

Vi berättade i September förra året att Roland Emmerich tagit kontakt med MGM om att få göra en triologi om Stargate, med början i en remake av det 20 år gamla originalet med Kurt Russel och James Spader. Nu har MGM skickat förslaget genom sina algoritmer och ut kommer svaret: Ja, vi kommer producera filmen tillsammans med Warner Brothers enligt Hollywood Reporter.

Det lär dock dröja ett tag innan filmen dyker upp på biograferna eftersom Emmerich just nu är upptagen med inspelningen av Stonewall, om Stonewallupproret i New York 1969, och efter det följer ID Forever del 1 och 2 som ska filmas i en följd. Men sen, då kommer den första i en trio av Stargatefilmer i regi av Roland Emmerich och producerade av Dean Devlin.