Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

07jun 14

De tar över Ant-Man plus avslöjanden om handlingen

Marvel har äntligen avslöjat vem som tar över regin av Ant-Man efter Edgar Wright och det jobbet har fallit på Peyton Reed. Han har tidigare regisserat filmer som Yes man, The Break-up och Down with Love.

Sedan har Adam McKay, som både hunnit bli erbjuden och tacka nej till regin, tagit över som ny manusförfattare.

Slutligen har vi äntligen fått en första beskrivning av handlingen: ”Med förmågan att krympa i storlek och öka i styrka måste solochvåraren Scott Lang (Rudd) anamma sin inre hjälte och hjälpa sin mentor, Dr Hank Pym (Douglas), att skydda Ant-Man dräkten mot en generation av hot. Mot oövervinnerliga odds måste Pym och Lang planera och genomföra en stöt som kommer rädda världen.”