Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

21jun 14

Rosario Dawson medverkar i Daredevil

Marvel har offentliggjort att Rosario Dawson kommer att göra Charlie Cox och Vincent D'Onofrio sällskap i serien om Daredevil.

Hennes karaktär har inte något namn utan beskrivs bara som en engagerad ung kvinna vars strävan att läka såren från Hells Kitchen när Matt Murdock oväntat kraschar in i hennes liv, medan hennes egen resa förändras för alltid under sin kamp mot orättvisorna i denna trasiga stad. Hennes roll i serien av helt avgörande för Matt Murdocks resa mot hjälten vi känner som Daredevil.

Som vanligt när det introduceras en karaktär så börjar genast kommentatorsfält fyllas med spekulationer från fansen, där namn som Typhoid Mary, Night Nurse, Elektra och Echo har nämnts. Efter en snabb googling så skulle jag gissa på att det är en ytterligare kvinna som blir Night Nurse, på samma sätt som Mike Peterson förvandlats till en ny Deathlok i Agents of S.H.I.E.L.D.