Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

27jul 14

Comic-Con: Ant-Man

Så inatt var det dags för Marvels Filmuniversum att ha sin panel och först ut i den är Ant-Man, med en panel bestående av Paul Rudd (Scott Lang), Michael Douglas (Hank Pym), Corey Stoll (Darren Cross/Yellowjacket) och Evangeline Lilly (Hope Van Dyne, dotter till Hank Pym).

Vad gäller handlingen så fick vi inte så många fler detaljer än de som avslöjats tidigare mer än att Darren Cross får tag på några Pympartiklar och skapar stor oreda. Pympartiklar är Hank Pyms upptäckt som gör att man kan krympa till en myras storlek. Inspelningarna kommer att börja den 18 Augusti i år.

För någon dag sedan rapporterade Deadline att bland annat Matt Gerald inte längre medverkar, efter att hans karaktär strukits under manusputsningen som Adan McKay genomfört under sommaren.