Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

23aug 14

Shazam en av filmerna i Justice League serien

Efter att Warner Brothers storsatsat på en egen filmserie om DC Comics karaktärer så har spekulationerna tagit fart om vilka karaktärer, förutom Aquaman, som kommer att få sin egna film. Nu rapporter AP att Dwayne ”The Rock” Johnson kommer att medverka i en film om Shazam. Han har inte bestämt sig ifall han kommer att spela huvudrollen som Shazam eller hans ärkefiende Blak Adam, även om det enligt AP lutar åt det senare.

Shazam handlar om tonåringen Billy Batson som genom att yttra det magiska ordet Shazam förvandlas till superhjälten med samma namn. Som Shazam har han ökad intelligens, styrka som är jämbördig med stålmannen, motståndskraft mot nästan alla fysiska och mentala prövningar och behöver varken äta,dricka,sova eller andas som Shazam, hastighet som är snabbare än stålmannen. Slutligen så kan han generera magiska blixtar.