Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

08apr 15

Age of Ultron har bara en sekvens under eftertexterna

Ända sedan den första Iron Man har alla filmer i Marvels filmuniversum haft en extra scen efter alla eftertexterna, och sedan den första Avengers har det blivit utökat till 2 stycken scener. Nu har Entertainment Weekly fått veta av Joss Whedon och Kevin Feige att Avengers: Age of Ultron inte kommer att ha någon scen efter alla eftertexter, men man kommer att ha en kort epilog-liknande scen i början av eftertexterna.

Som man kan vänta sig så vill de inte berätta något om vad den innehåller, men den kommer troligtvis att lämna över facklan till Ant-Man som har biopremiär den 22 Juli. Med bara 2 veckor kvar till premiären den 22 April behöver vi inte vänta länge på svaret, och dessutom släpps biljetterna i morgon.

Kevin Feige passar även på och dementera rykten om att Carol Danvers, Captain Marvel, dyker upp för första gången. Det kommer att vara andra karaktärer med superkrafter som dyker upp, och en del av dem är en överraskning. Det är en hemlig kvinnlig karaktär, som en del kanske redan stött på.