Valutor:
Sverige
  Logga in  /   Skapa konto   /   Kundkorg (0)

Frakt & Retur

Återgång politik:

1. Du kan returnera något för återbetalning (med undantag av Closeouts) inom 30 dagar. Merchandise måste vara i "försäljningsbart" form, kan inga tecken på slitage vara uppenbart på souvenirer och originella etiketter och lådor måste returneras också.

I allmänhet finns det ingen utsättning avgift, men om flera skor eller produkter beställs i liknande storlekar och över $ 75 värde av varor returneras, kommer en 15% utsättning avgift tillämpas. Vi har tyvärr att lägga till denna politik som kunder missbrukar våra återvändandepolitik och beställa hundratals dollar av varor de inte har någon avsikt att hålla.

All försäljning på likvidationsklausul poster är slutgiltiga.

1. Om du behöver en storleksändring så skickar vi dig din nya par skor på vår bekostnad. För mer information om åter skor se vår Sko Storleks sida garanti.

2. Vi återbetalar inte fraktkostnader.

3. Defekt merchandise måste returneras direkt till tillverkaren för utbyte i enlighet med sina riktlinjer och rutiner. kan inte acceptera defekta varor.

Vänligen fyll i formuläret på baksidan av ditt kvitto. Om du funderar på att byta något skriv produkten, färg och storlek du vill ha. Om du inte har kvittot lämna en detaljerad notering i lådan med vad redskap du återvänder och vad du vill ska skickas tillbaka till dig. Var noga med att 30 dagar inte har passerat (annars kan vi inte acceptera retur), är dina varor sätta i en annan låda eller kuvert som liknar hur mottagaren levererades till dig, och att du försäkra med bevis på leverans och spårning.

Använd gärna vårt Kontakta oss om du har några ytterligare frågor.